Kahramanlıktaki Başarılarını İş Dünyasında da Devam Ettirmiş 8 Güçlü Süper Kahraman

Hem `süper kahraman` hem de CEO `olmak` çok zor `iş.` Yanınızda sağlam adamlar yoksa uğraşması hiç de kolay değil. Tabii, hepsi gayet iyi üniversite eğitimi almış kişiler.

sosyotrend

1. Batman

Bruce Wayne Gotham dünyasının en önemli isimlerinden biri. Wayne şirketler grubunun tek varisi ve yönetim kurulu başkanı. Tüm dünyaya ithalat ve ihracat yapan bir holdingin patronu. Ayrıca, gayet sağlam bir girişimci.

2. Demir Adam

Stark Grubu'nun sahibi. Tony Stark kendisini kahraman yapan o zırhı aldığı eğitim sayesinde inşa etti. Ayrıca, sanal yardımcısı Jarvis'i de bizzat tasarlayan eşsiz bir yazılımcı. Tabii, adamı kimliğini de unutmamak lazım.

3. Green Arrow

Queen Industries ve Queen Consolidated şirketlerinin sahibi. Gündüzleri bir devlet adamı ve adamı olarak, geceleriyse kahraman olarak suçla savaşıyor.

4. Yeniçeri

Kendisi DC'nin Türk süper kahramanı. Selma Tolon adında, Kızılay için çalışan bir doktor Merlin'in büyü kitabı ve Kanuni Sultan Süleyman'ın kılıcı sayesinde süper kahraman oldu. Direkt olarak dünyasıyla alakası olmasa da Batman'in yakın dostu. Batman'in Türkiye'deki yatırımları için danışmanlık yapabilir.

5. Iron Fıst

Hem süper kahraman hem de zengin olmak ikili bir hayat yaşamayı gerektiriyor. Rand Holding'in sahibi Iron Fist, gerçek adıyla Daniel Rand de bu dengeyi korumaya çalışıyor.

6. Emma Frost

Aslında kendisi kötü tarafta diyebileceğimiz bir kahraman. Ancak, dünyasında kadınları da temsil ediyor. Frost Internatıonal firması kendisine ait.

7. Yeşil Cin

Kendisi kafayı kırmadan önce OSCORP adlı, süper kahraman evreninin en büyük silah fabrikalarından birinin CEO'su ve kurucusuydu. Demir Adam'ın sektördeki en önemli rakiplerindendi. Tıpkı onun gibi de bir mühendisti.

8. Lex Luthor

Kendisinin süper güçleri yok. Pek iyi bir adam da sayılmaz. Kafayı Superman'e takmış biri. Ancak, hiçbir şey onu başarılı bir adamı olmaktan alıkoyamıyor. LexCorp'un CEO'su Lex Luthor.

İndirme Hızınızı Nasıl Artırırsınız? İşte Bazı İşe Yarar Yöntemler

Oyun Dünyasındaki En Ünlü 10 Gamer

Süper Kahramanların Yıllar İçinde Geçirdikleri İnanılmaz Evrim

İstanbul Manzarası İzlemek İçin En Güzel Yerler

En İyi 8 Bilim Kurgu Filmi Aracı

Sinema Dünyasının En Hızlı Arabaları

Elektrikli Scooter Kullanan Dünyaca Ünlü 14 İsim

Gün İçinde Zor Durumda Kaldığımız 7 An

Elektrikli Scooterler Hakkında 5 İlginç Gerçek

Pek de Başarılı Olmamış Roket Denemeleri

Dünyanın En Zengin İnsanlarından Biri Olan Mark Zuckerberg'in Gardrobu

Elektrikli Scooter Kullanmanın Sağladığı Bazı Avantajlar

Elektrikli Scooter Bakımı İçin 5 Kolay Adım

Yapımına En Çok Para Harcanan 7 Bilgisayar Oyunu

Kadıköy'de Gezilebilecek En Güzel 10 Yer

İzleyeni Ağlatması Garanti 10 Türk Filmi

İnsanı En Çok Rahatsız Eden 7 İllet Ses

Öğrencilere Yapılabilecek 7 Güzel Kıyak

Video Oyunlarında Yaşanılan En Güzel 8 His

Ünlü TV Dizileri Hakkında 7 İlginç Komplo Teorisi